BEBAONICA – ONLINE ŠKOLA RAZVOJA ZA BEBE

BEBAONICA – ONLINE ŠKOLA RAZVOJA ZA BEBE

Svi to mogu, zašto mi ne bi mogli?! Sigurno vam je ovo prva pomisao nakon spoznaje da ste – trudni. No, ova teorija obično pada u vodu već nakon rezanja pupčane vrpce. Neki od vas se prvi put nalaze u ulozi roditelja. Neki će to tek postati. Čak i ako vam roditeljstvo nije novost sigurno vam se u glavi roje brojna pitanja. Tu su i emocije koje se izmjenjuju brzinom svjetlosti. Sreća, strah, zabrinutost, ponos, pa još malo straha.

Informacije o svemu što vas je zanimalo tražili ste po internetu, različitim društvenim mrežama. Tu su i savjeti vaših prijateljica, mame, svekrve, susjede, tete… Iako niti malo ne sumnjam u njihove dobre namjere dogodile su se brojne društvene promjene od kada je vaša majka odgajala vas ili vaša svekrva vašeg partnera. Beba vaše prijateljice nije ista kao vaša i možda nećete moći primijeniti savjete koji su njoj pomogli preživjeti prvu godinu. I radi li se tu samo o “preživljavanju” ili želite uživati u ovoj fazi koja će tako brzo proći?

Tijekom razgovora s ocem dvojice dječaka, dakle osobom koja je potpuno izvan područja kojim se profesionalno bavim, postavio mi je pitanje: “ U redu Iva, tebi su te stvari potpuno logične i jasne ali kako bi znanja o dječjem razvoju trebala imati majka koja ne prolazi edukacije o razvoju, koja se time ne bavi. Koja je – mama.” Potaknuo me na razmišljanje. Mame (i one koje će to tek postati) zapravo znaju previše. Znaju previše informacija koje su dostupne na internetu, koje često dolaze iz neprovjerenih izvora, ponekad su dijametralno suprotne, a svakako nisu individualizirane. Zbog toga je nastala Bebaonica.

Bebaonica je jedinstven program koji vam na jednom mjestu nudi brojne stručne savjete i činjenice (utemeljene na znanosti!) o razvoju bebe u prvoj godini života. NeuroArtova Bebaonica – online škola razvoja beba je program koji vas upoznaje s prvom godinom života vašeg djeteta. Nakon završene Bebaonice sigurna sam da ćete imati dovoljno znanja kako bi uspješno plovili kroz prvu godinu vaše bebe.

U Bebaonici naučite i o:

✔️ tome kako umiriti bebu,

✔️ uspavljivanju,

✔️ plakanju,

✔️ grčevima,

✔️ igri i svemu onome što trebate znati kada se nađete izvan rodilišta!

 

ČETRI RAZREDA BEBAONICE:

 

1. razred – “ŠTO TREBAM NAUČITI U PRVOJ GODINI?” – Zauvijek ćemo riješiti misterij s koliko mjeseci se beba treba, rotirati, posjesti prohodati. Ovo nije utrka već složen neurološki proces koji svaka beba prolazi svojom brzinom. Ni vi niste učili voziti auto s 15 godina. 🙂 Što je još važno tijekom prve godine osim motoričkog razvoja saznajte u prvom razredu Bebaonice!

2. razred – “RAZVIJA LI SE MOJA BEBA PRAVILNO?” – Kroz drugi razred saznat ćete kako na vrijeme prepoznati rane znakove odstupanja od tipičnog razvoja. Koje metode procjene vam mogu pomoći otkloniti zabrinutost već u prvim mjesecima života te zašto je važno znati pravilno postupanje s djetetom tzv. baby handling.

3. razred – “I BEBAMA JE DOSADNO” – Da, bebama je potrebna zabava! No,ipak ne previše zabave. Kako poticajno provoditi vrijeme sa svojom bebom (a da ju ne preplavimo sa mnoštvom različitih podražaja), što vam je od opreme potrebno, adekvatne igračke tijekom prve godine života teme su koje ćemo prolaziti kroz treći razred.

4. razred – “A SADA…PRAKSA!” – Još malo praktičnih smjernica koje će vam pomoći da prvu godine ne “preživljavate” već živite punim plućima zajedno sa svojom bebom. Pričat ćemo o prekomjernom plakanju, uspavljivanju, nošenju i drugim zanimljivim temama koje će vam olakšati svakodnevicu.

TRAJANJE I CIJENA BEBAONICE:

  • 60 minuta je trajanje jednog razreda (znam da ste ograničeni vremenom koje možete provesti u miru pred ekranom).
  • Tijekom svakog razreda 20 minuta odvojiti ćemo za vaša pitanja.
  • 100,00 kn košta pohađanje pojedinog razreda.
  • Ako se odmah prijavite za sva 4 razreda, ostvarujete popust od 10% i tada ukupna cijena iznosi 360,00kn.
  • Termini Bebaonice dogovaraju se individulano.

U cijenu su uključeni i materijali u kojima je sadržaj svih razreda kako bi se mogli prisjetiti važnih informacija kada vam zatrebaju, a dobit ćete ih u digitalnom obliku.

Nakon završene Bebaonice sigurna sam da ćete imati dovoljno znanja kako bi uspješno plovili kroz prvu godinu vaše bebe.

PRIJAVE ZA BEBAONICU:

Prijavom i plaćanjem sva četiri razreda odjednom ostvarujete popust od 10%.